zaterdag 11 maart 2023

Schilder vakantie in Frankrijk

Schilder vakantie op een prachtige lokatie in Frankrijk     

Teken- & Schilderlessen in de Auvergne met  Magdalena Jesionek  

zondag 2 juli  - 8 juli  (nog enkele plaatsen vrij)      

Een exclusieve schilder vakantie op een pittoreske locatie. Optimale assistentie van de docent - kunstenaar dankzij een beperkt aantal deelnemers. Een unieke kans om 5 dagen uitsluitend met het schilderen bezig te zijn.

De opzet van de cursus geeft iedere deelnemer een mogelijkheid een eigen plan te ontwikkelen onder een vakkundige begeleiding van Magda. Vóór vertrek naar de Auvergne worden tijdens een overleg met de docent plannen en cursusmaterialen besproken. Het cursusgeld is exclusief benodigdheden zoals verf, kwasten, doeken, tekenmateriaal, veldezel en alles wat men zelf denkt nodig te hebben.

Programma

s’ Ochtends les op locatie met een intensieve begeleiding;

s’ Middags vrij programma: terug naar de ochtend - locatie, schilderen op het terrein van de accommodatie, wandelen, omgeving verkennen etc.

s’ Avonds bij een goed glas wijn - een bespreking van de resultaten van een dag schilderen en van andere actualiteiten.

Contact docent  

Magdalena Jesionek  |  0621270559  |  m.jesionek@chello.nl  |  www.magdalenajesionek.nl

Moulin La Combe Basse

De molen is gelegen op een heerlijke plek met 1,5 hectare eigen grond eromheen, inclusief een zwembad. Er zijn overal prachtige plekjes om te zitten, schilderen, ontspannen etc. In de omgeving zijn er mooie wandelroutes, pittoreske dorpjes met terrasjes, een wekelijkse markt, brocante, een papiermolen waar men nog met de hand geschept papier maakt.

Kosten

De prijs van de cursus is € 845,- exclusief de benodigdheden en de reiskosten. Inclusief zijn de verblijfkosten: 6 overnachtingen, ontbijt, lunch en een 2-gangen menu.

Parkeren en WiFi zijn vrij.

Toeslag van € 100,- voor één - persoonskamer. 6 tot maximaal 8 personen.

Reservering

Via website: www.eenprachtplek.nl 

Wees snel met boeken: vol is vol!    

Hoe kom je er

Met de auto: De molen ligt 980 kilometer van Utrecht, dat is met de auto in  10 uur te doen. Wellicht kunnen mensen met elkaar meerijden. Er is voldoende parkeergelegenheid op ons terrein.

Met het vliegtuig: De makkelijkste vlucht is naar Clermont Ferrand. Eerst met KLM naar Parijs Charles de Gaule. Dan door naar Clermond. Prijs hangt af van waneer je vliegt en hoeveel je meeneemt.

Combi van vliegtuig en trein: Met het vliegtuig naar CH de G Parijs en door met de TGV naar Clermond of Vichy.